Враќање на прозивод


Производот може да се врати во рок од 15 дена од денот на приемот на пратката со приложување на фактурата, при што производот мора да бидe неупотребуван, неоштетен и спакуван во неговото оригинално пакување со етикета. Пакуваните производи се враќаат преку брза пошта на адресата што ја добивате од нашите продавачи, на свој трошок. Во случај на поврат на средства, а без оглед на причината за враќање, Сторк Импекс ДООЕЛ има обврска враќањето на средствата да го изврши исклучиво преку VISA, EC/MC и Maestro, што значи дека банката на барање на продавачот ќе изврши поврат на средствата на сметката на корисникот на картичката. Целокупната процедура за рефундација може да трае до 15 работни дена.


Откако курирската служба ќе ви ја достави пратката, ве молиме проверете го производот и доколку на него има видливи оштетувања (искинати делови или нагмечување) или производот не е во согласност со вашата нарачка, ве молиме да не побарате телефонски на броевите: 02 3175 595, 070 367 727 08:30-16:30ч, или пак да ни испратите емаил со свои податоци (име, презиме и телефон) на адресата info@zdravzivot.mk и да ги наведете причините поради кои сакате да направите замена/враќање на пакетот. Ве молиме да нè контактирате најдоцна во рок од 24 часа од приемот на пратката. Нашите оператори ќе ве известат за понатамошната постапка, во најкраток можен рок.


Доколку на купениот производ се појават недостатоци во смисла на одредбите од Законот за заштита на потрошувачи, Ве молиме контактирајте не на 08:30-16:30ч, 02 3175 595, 070 367 727 или испратете емаил со свои податоци (име, презиме и телефон) на info@zdravzivot.mk заради понатамошни инструкции за процесирање на вашето барање.


Право на откажување документ.


0 ден.
0