Услови за испорака


Испораката се врши само на територијата на Република Северна Македонија.


Рок на испорака
Рокот на испорака е до 5 работни дена. За време на сезонските намалувања и попусти, испораката може да трае повеќе време од вообичаено.


*ПОРАДИ НОВОНАСТАНАТАТА СИТУАЦИЈА СО COVID19 РОКОТ НА ИСПОРАКА МОЖЕ ДА БИДЕ ПРОДОЛЖЕН.
ВИ БЛАГOДАРИМЕ НА РАЗБИРАЊЕТО.


Преземање на пратки
Курирот ја доставува пратката до одредената адреса на купувачот во периодот од 09:00 до 16:00 часот. Ве молиме во моментот на доставата да обезбедите лице кое ќе биде присутно за подигнување на нарачката на адресата која ја имате приложено. Доколку курирот не успее да Ве пронајде на адресата, тогаш повторно телефонски ќе Ве исконтактираат на бројот кој го имате оставено при креирањето на нарачката и ќе може да се договорите за нов термин на испорака. Доколку и при вториот обид курирот не успее да Ве пронајде тогаш пратката ќе биде вратена кај нас.


Цена на испорака
Цената за достава на производи над 5 700 денари е бесплатна.
Цената за достава на производи под 5 700 денари е 360 денари.


0 ден.
0