Рекламации


Откако курирската служба ќе ви ја достави пратката, ве молиме проверете го производот и доколку на него има видливи оштетувања (искинати делови или нагмечување) или производот не е во согласност со вашата нарачка, ве молиме да не побарате телефонски на еден од броевите: 02 3175 595 или 070367 727 08:30-16:30ч., или пак да ни испратите емаил со свои податоци (име, презиме и телефон) на адресата info@zdravzivot.mk  при што ќе ги наведете причините поради кои сакате да направите замена/враќање на пакетот. Ве молиме да нè контактирате најдоцна во рок од 24 часа од приемот на пратката. Нашите оператори ќе ве известат за понатамошната постапка, во најкраток можен рок.


Замената или враќање на производот може да ја направите во договор со нашите координатори за онлајн продажба.


Производот кој се менува или враќа ни го испраќате преку брза пошта, на свој трошок. По приемот на производот проверуваме дали производот е оштетен, а потоа ви испраќаме соодветна замена или ви го враќаме износот за која ке ви биде одобрена рекламацијата.


Целокупната процедура за замена на производ или рефундација може да трае до 15 работни дена.


Документ/Апликација за рекламирање


0 ден.
0