Our Products

WORMIN

  • Ги неутрализира хелминтите во сите фази од развојот
  • Ги истерува токсичните фекалии на паразитите
  • Го зајакнува имунитетот и го превенира повторното заразување
  • Ги регенерира оштетените клетки

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ