Our Products

RECARDIO

  • Го нормализира притисокот во првите 6 часа благодарение на биофлавоноидот
  • Ги обновува тонусот и еластичноста на крвните садови за 1 третман
  • Безопасен во секоја возраст Ефикасен во 1, 2, 3 фаза на хипертонијата

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ