Our Products

DETONIC CYSTITIS

  • Го смирува воспалението и ги олеснува болките
  • Се бори со бактериската инфекција
  • Го штити уринарниот тракт
  • 100% резултат
  • Еко производ
  • Одобрен од европската асоцијација на уролозите
  • Производ на годината

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ