Our Products

ARTROVEX

  • Го смирува воспалението, црвенилото и отекувањето
  • Им ја враќа подвижноста на зглобовите по 5-7 дена
  • Го превенира таложењето на солите и развојот на остеохондрозата
  • Го обновува ´рскавичното ткиво при артритис и артроза
  • Го отстранува крцкањето во зглобовите и грбот

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ