Our Products

AMAROK PROSTATITIS

  • Поминуваат болките, грчевите, печењето во областа на препоните и крстот
  • Мокрењето станува стабилно, не е често, се отстранува воспалението
  • Се возобновува ерекцијата, организмот закрепнува, простатитисот не се враќа

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ