Здравје

Showing 1–16 of 18 results

AMAROK PROSTATITIS

 • Поминуваат болките, грчевите, печењето во областа на препоните и крстот
 • Мокрењето станува стабилно, не е често, се отстранува воспалението
 • Се возобновува ерекцијата, организмот закрепнува, простатитисот не се враќа

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ARTROVEX

 • Го смирува воспалението, црвенилото и отекувањето
 • Им ја враќа подвижноста на зглобовите по 5-7 дена
 • Го превенира таложењето на солите и развојот на остеохондрозата
 • Го обновува ´рскавичното ткиво при артритис и артроза
 • Го отстранува крцкањето во зглобовите и грбот

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

CARDILINE

 • Го нормализира крвниот притисок по природен пат
 • Ја возобновува еластичноста на крвните садови
 • Го намалува нивото на холестерол во крвта
 • Штити од инфаркт и мозочен удар

НАРАЧАЈ

CARDIOL

 • Го стабилизира притисокот
 • Избавува од главоболки
 • Ја подобрува состојбата

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

CARDIONE

 • Ги ревитализира «оштетувањата»
 • Полни со енергија
 • Ги отстранува грчевите
 • Се растоварува срцето
 • Се регенерираат крвните садови
 • Ефект на пеперутка, лесно разбудување, вкусен појадок, херојска сила, апсолутно спокојство, енергија за завист, добар сон

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

DETONIC CYSTITIS

 • Го смирува воспалението и ги олеснува болките
 • Се бори со бактериската инфекција
 • Го штити уринарниот тракт
 • 100% резултат
 • Еко производ
 • Одобрен од европската асоцијација на уролозите
 • Производ на годината

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

DETONIC DIABETIS

 • Елиминира хроничен замор
 • Го запира губењето на видот
 • Ја нормализира тежината
 • Го враќа ткивниот метаболизам
 • Ја враќа сексуалната привлечност
 • Го нормализира снабдувањето со крв на екстремитетите
 • Ги отстранува чувствата на необјаснива жед
 • Го стабилизира уринарниот систем
 • Го отстранува чувството на постојан глад
 • Спречува главоболки

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

DETONIC HYPERTENSION

 • Го стабилизира притисокот
 • Избавува од главоболки
 • Ја подобрува состојбата
 • Најдобро средство за хипертензија
 • Патентирана формула

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

HONDROCREAM

 • Ги ублажува болките во мускулите
 • Ја регенерира ‘рскавицата
 • Ефикасно ги намалува грчевите во мускулите
 • Го намалува отокот
 • Ги ублажува воспаленијата

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

HONDROSTRONG

 • Кај 99% од случаите ги регенерира ткиватана оштетените зглобови!
 • Ја запира болката во рок од 10 минути.
 • Им ја враќа подвижноста на зглобовите во рок од 14 дена!
 • Оздравување и поддршка на зглобовите на микро ниво.
 • Патентирана формула, што нема аналози!

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

INSUMED

 • Елиминира хроничен замор
 • Го запира губењето на видот
 • Ја нормализира тежината
 • Го враќа ткивниот метаболизам
 • Ја враќа сексуалната привлечност
 • Го нормализира снабдувањето со крв на екстремитетите
 • Ги отстранува чувствата на необјаснива жед
 • Го стабилизира уринарниот систем
 • Го отстранува чувството на постојан глад
 • Спречува главоболки

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

OPTIMOVE

 • Избавува од отекувањето на зглобовите
 • Сосема го обновува коскеното и `рскавичното ткиво
 • Го запира воспалителниот процес
 • Моментално ја отстранува болката

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

PARAZITOL

 • Ја нормализира работата на органите за варење
 • Ги исфрла материите произведени од паразитите
 • Ги уништува сите видови хелминти
 • Спречува повторно заразување

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

PROSTALINE

 • Ја ублажува болката при мокрење
 • Ја намалува потребата за итност, вклучително и ноќе
 • Ги зголемува сексуалните перформанси
 • Го намалува ризикот од развој на тумор
 • Спречува повторување на болеста

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

RECARDIO

 • Го нормализира притисокот во првите 6 часа благодарение на биофлавоноидот
 • Ги обновува тонусот и еластичноста на крвните садови за 1 третман
 • Безопасен во секоја возраст Ефикасен во 1, 2, 3 фаза на хипертонијата

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

SUGANORM

 • Го зголемува лачењето на инсулинот
 • Штити од високо ниво на шеќерот
 • Ја спречува хипогликемијата
 • Ја обновува работата на црниот дроб и на панкреасот
 • Го нормализира метаболизмот на јаглехидратите
 • Го стабилизира нивото на шеќерот
 • Ги нормализира сите метаболички процеси

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ