Убавина

Showing all 9 results

BIORETIN

 • Ги намалува брчките
 • Ја обновува еластичноста
 • Ги обновува подочнаците
 • Обновување на оштетените клетки
 • Регенерација на здравите клетки

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

BUST SIZE

 • 100% природен волумен
 • Погоден за сите жени без оглед на возраста
 • Ја зголемува големината на градите за два броја
 • Го заокружува и нагласува обликот
 • Го забавува стареењето на кожата за 3 пати
 • Ќе заборавите на сите истегнувања

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

DETONIC SLIM

 • Намалување и контрола на тежината
 • Зголемување на подвижноста за сметка на енергијата
 • Отсутство на неконтролирано јадење и желба за штетна слатка храна
 • Психолошки комфор
 • Нормализирање на нивото на холестеринот

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

DIETONUS

 • Го стартира активното слабеење со првата капсула!
 • Го забрзува топењето на мастите за рекордни 150%
 • Не му дава на топењето на мастите да запре за време на спиење!

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

FITO SPRAY

 • Намалување на телесната тежина без исцрпувачки диети и силен стрес
 • Помага во отстранување на вишокот течности од организмот
 • Ги топи масните наслаги

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

KETODIET

 • Трансформација на мастите во енергија
 • Прилив на енергија и одлично расположение
 • Намалување на чувството за глад

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

PSORIMILK

 • Ја регенерира повредената кожа од псоријаза.
 • Го стимулира одлуштувањето на струповите.
 • Го забрзува заздравувањето на раните и микропукнатините.
 • Дезинфицира и има антимикробска активност.
 • Го намалува воспалението.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

VARICOBOOSTER

 • Загарантиран ефект
 • Природни состојки
 • Уникатна технологија
 • Ја хидрира и храни кожата

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

W-LOSS

 • Губење на тежината со кетоза
 • Без диети и вежби!
 • Трансформација на мастите во енергија
 • Прилив на енергија и одлично расположение
 • Намалување на чувството за глад

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ