Амајлија за богатство

   (0 Оценувања)
Достапност :
 Распродадено

Категорија : Разно

Овие амајлии во облик на монети, носат благослов, просперитет и заштита на нивните сопственици. Тие често се персонализирани за поединецот, создадени преку древни ритуали и наполнети со позитивна енергија за да работат во хармонија со личната енергија на сопственикот.

490 ден.

Опис

Дејство:

✅ пренесува моќна монетарна енергија на сопственикот

✅ дејствува исклучиво за додавање приход

✅ го зачувува постоечкиот капитал

✅ успешно делува за решавање на сите финансиски прашања

✅ дава среќа и благосостојба на семејството

Оценки од корисници

Оценете го продуктот

Карактеристики

0 ден.
0