-55%

ARTROVEX 225 ml KREMA ZA BOLKI

1.950 ден. 4.340 ден.
  -56%

  ARTROVEX 125 ml KREMA ZA BOLKI

  1.290 ден. 2.900 ден.
  ARTROVEX 225 ml KREMA ZA BOLKI

  ARTROVEX 225 ml KREMA ZA BOLKI

  1.950 ден. 4.340 ден.

  Кремата се базира на природни состојки со антииинфламаторно, антибактериско, лековито и антисептично дејство. Брзо и ефикасно ги смирува болките во рацете, вратот, рамената, кичмата, грбот, нозете и стапалата. Има смирувачки и затоплувачки ефект кој предизвикува подобро циркулирање на крвта 

  -55%
  ARTROVEX 125 ml KREMA ZA BOLKI

  ARTROVEX 125 ml KREMA ZA BOLKI

  1.290 ден. 2.900 ден.

   

  Кремата се базира на природни состојки со антииинфламаторно, антибактериско, лековито и антисептично дејство. Брзо и ефикасно ги смирува болките во рацете, вратот, рамената, кичмата, грбот, нозете и стапалата. Има смирувачки и затоплувачки ефект кој предизвикува подобро циркулирање на крвта 

   

   

  -56%
  0 ден.
  0