-60%

ARTROVEX KREMA ZA BOLKI 2x 225 ml

3.500 ден. 8.680 ден.
  -59%

  ARTROVEX KREMA ZA BOLKI 125 ml + 225 ml

  3.000 ден. 7.240 ден.
  -53%

  W LOSS MESECEN PAKET ZA SLABEENJE

  2.800 ден. 5.970 ден.
  -67%

  HONDROFROST 3

  1.500 ден. 4.500 ден.
  -50%

  CARDIONE 3

  3.000 ден. 5.970 ден.
  -64%

  GELAREX 2+1

  2.300 ден. 6.330 ден.
  -65%

  KETO DIET + W LOSS

  1.500 ден. 4.340 ден.
  -70%

  REVITAPROST 3 + 2 TOTAL VITAL FORTE

  2.400 ден. 7.960 ден.
  -70%

  REVITAPROST 2 + 1 TOTAL VITAL FORTE

  1.750 ден. 5.900 ден.
  -65%

  CYSTONETTE 3 + 2 IDEAL FORTE

  2.800 ден. 7.960 ден.
  -52%

  CYSTONETTE 2 + 1 IDEAL FORTE

  2.100 ден. 4.340 ден.
  -65%

  KETO AKCIJA 2+1

  1.580 ден. 4.500 ден.
  ARTROVEX KREMA ZA BOLKI 2x 225 ml

  ARTROVEX KREMA ZA BOLKI 2x 225 ml

  3.500 ден. 8.680 ден.

  Кремата се базира на природни состојки со антииинфламаторно, антибактериско, лековито и антисептично дејство. Брзо и ефикасно ги смирува болките во рацете, вратот, рамената, кичмата, грбот, нозете и стапалата. Има смирувачки и затоплувачки ефект кој предизвикува подобро циркулирање на крвта 

  -60%
  ARTROVEX KREMA ZA BOLKI 125 ml + 225 ml

  ARTROVEX KREMA ZA BOLKI 125 ml + 225 ml

  3.000 ден. 7.240 ден.

  Кремата се базира на природни состојки со антииинфламаторно, антибактериско, лековито и антисептично дејство. Брзо и ефикасно ги смирува болките во рацете, вратот, рамената, кичмата, грбот, нозете и стапалата. Има смирувачки и затоплувачки ефект кој предизвикува подобро циркулирање на крвта 

  -59%
   W LOSS MESECEN PAKET ZA SLABEENJE

  W LOSS MESECEN PAKET ZA SLABEENJE

  2.800 ден. 5.970 ден.

  Додаток во исхраната кој помага во губење на тежината, дизајниран да има корист за здравјето и благосостојбата на поединците

  Пакетот се состои од 3 пакувања W loss

  -53%
  HONDROFROST 3

  HONDROFROST 3

  1.500 ден. 4.500 ден.

  Разладувачки гел за тело со ментол кој служи за ефикасно ослободување од болки во зглобовите и мускулите. 

   

  Пакетот се состои од 3  пакувања Хондрофрост

  -67%
  CARDIONE 3

  CARDIONE 3

  3.000 ден. 5.970 ден.

  Ефикасен додаток на исхрана со природен состав кој помага за регулирање на крвниот притисок и за зголемување на еластичноста на крвните садови.

   

  Пакетот се состои од 3 пакувања Кардионе

  -50%
  GELAREX 2+1

  GELAREX 2+1

  2.300 ден. 6.330 ден.

  Гел на природна база за третман на хемороиди

  -64%
  KETO DIET + W LOSS

  KETO DIET + W LOSS

  1.500 ден. 4.340 ден.

  Додатоци во исхраната кои помагаат во губење на тежината, дизајнирани да имаат корист за здравјето и благосостојбата на поединците

   

  Докажете си дека здравиот начин на живот не е тешко одржлив. Пробајте ги нашите производи и ќе ја почувствувате разликата од првата употреба.

  -65%
  REVITAPROST 3 + 2 TOTAL VITAL FORTE

  REVITAPROST 3 + 2 TOTAL VITAL FORTE

  2.400 ден. 7.960 ден.

  Капсулите REVITAPROST се додаток во исхраната кој се користи за поддршка на здравјето на простатата и намалување на симптомите на простатитис. Овој производ содржи природни состојки кои се сметаат за корисни за намалување на воспалението на простатата и подобрување на нејзиното функционирање.

   

  TOTAL VITAL FORTE таблети го одржуваат имунолошкиот систем и здравјето на белите дробови и горниот респираторен тракт. Ја поддржувааат и нормалната функција на простатата и нормалната циркулација на крвта.

  -70%
  REVITAPROST 2 + 1 TOTAL VITAL FORTE

  REVITAPROST 2 + 1 TOTAL VITAL FORTE

  1.750 ден. 5.900 ден.

  Капсулите REVITAPROST се додаток во исхраната кој се користи за поддршка на здравјето на простатата и намалување на симптомите на простатитис. Овој производ содржи природни состојки кои се сметаат за корисни за намалување на воспалението на простатата и подобрување на нејзиното функционирање.

   

  TOTAL VITAL FORTE таблети го одржуваат имунолошкиот систем и здравјето на белите дробови и горниот респираторен тракт. Ја поддржувааат и нормалната функција на простатата и нормалната циркулација на крвта.

   

   

  -70%
   CYSTONETTE 3 + 2 IDEAL FORTE

  CYSTONETTE 3 + 2 IDEAL FORTE

  2.800 ден. 7.960 ден.

  *За три пакувања Cystonette подарок 2 пакувања Ideal Forte витамини за женско здравје* 

  Формулата на Cystonette е дизајнирана да му помогне на телото да се справи со инфекции и воспаленија во уринарниот систем. 

  Ideal Forte e додаток во исхрана кој се користи за нормално функционирање на целото женско тело: мускулно-скелетен систем, нервниот систем и имунолошкиот систем.

  -65%
  CYSTONETTE 2 + 1 IDEAL FORTE

  CYSTONETTE 2 + 1 IDEAL FORTE

  2.100 ден. 4.340 ден.

  *За две пакувања Cystonette подарок 1 пакување Ideal Forte витамини за женско здравје* 

  Формулата на Cystonette е дизајнирана да му помогне на телото да се справи со инфекции и воспаленија во уринарниот систем. 

  Ideal Forte e додаток во исхрана кој се користи за нормално функционирање на целото женско тело: мускулно-скелетен систем, нервниот систем и имунолошкиот систем.

   

  -52%
  KETO AKCIJA 2+1

  KETO AKCIJA 2+1

  1.580 ден. 4.500 ден.

  ДОДАТОК ВО ИСХРАНА ЗА РЕГУЛИРАЊЕ НА ТЕЖИНАТА СО ЕКСТРАКТИ ОД БИЛКИ

  -65%
  0 ден.
  0