Амајлија за здравје

490 ден.

  Амајлија за љубов

  490 ден.

  Амајлија за богатство

  490 ден.
  Амајлија за здравје

  Амајлија за здравје

  490 ден.

  Амајлијата емитува лековита аура околу вашето тело, помагајќи да го подобрите вашето здравје и да го забрзате закрепнувањето од која било постоечка болест.Амајлијата ефикасно ги оддалечува сите бактерии и вируси од сопственикот, а со тоа штити од болести.

  Амајлија за љубов

  Амајлија за љубов

  490 ден.

  Љубовната амајлија е моќен талисман за кој се верува дека привлекува љубов и романса во вашиот живот. Овие амајлии со векови се користат од луѓе ширум светот кои бараат љубов. Тие работат така што ја искористуваат моќта на позитивната енергија и ја насочуваат кон вашето срце.

  Амајлија за богатство

  Амајлија за богатство

  490 ден.

  Овие амајлии во облик на монети, носат благослов, просперитет и заштита на нивните сопственици. Тие често се персонализирани за поединецот, создадени преку древни ритуали и наполнети со позитивна енергија за да работат во хармонија со личната енергија на сопственикот.

  0 ден.
  0