-74%

FORTOLEX- KREMA ZA STAPALA

520 ден. 1.990 ден.
  FORTOLEX- KREMA ZA STAPALA

  FORTOLEX- KREMA ZA STAPALA

  520 ден. 1.990 ден.

  Природна билна крема за нега на стапала што ја елиминира болката и помага во случаи на халукс валгус и артритис.

  -74%
  0 ден.
  0