-50%

ALKOTOX 2

2.000 ден. 3.980 ден.
  -56%

  ALKOTOX 3

  2.600 ден. 5.970 ден.
  -45%

  ALKOTOX- KAPKI PROTIV ALKOHOLIZAM

  1.290 ден. 2.350 ден.
  ALKOTOX 2

  ALKOTOX 2

  2.000 ден. 3.980 ден.

  Алкотокс е иновативен производ дизајниран да им помогне на луѓето да се справат со проблемот со алкохолизам. Овој производ доаѓа во форма на капки кои содржат 100% природни состојки. 

  Пакетот се состои од две пакувања Алкотокс

  -50%
  ALKOTOX 3

  ALKOTOX 3

  2.600 ден. 5.970 ден.

  Алкотокс е иновативен производ дизајниран да им помогне на луѓето да се справат со проблемот со алкохолизам. Овој производ доаѓа во форма на капки кои содржат 100% природни состојки. 

   

  Пакетот се состои од 3 пакувања Алкотокс

  -56%
  ALKOTOX- KAPKI PROTIV ALKOHOLIZAM

  ALKOTOX- KAPKI PROTIV ALKOHOLIZAM

  1.290 ден. 2.350 ден.

  Алкотокс е иновативен производ дизајниран да им помогне на луѓето да се справат со проблемот со алкохолизам. Овој производ доаѓа во форма на капки кои содржат 100% природни состојки. 

  -45%
  0 ден.
  0