-47%

CARDIONE- TABLETI ZA REGULIRANJE NA KRVEN PRITISOK

1.250 ден. 2.350 ден.
  CARDIONE- TABLETI ZA REGULIRANJE NA KRVEN PRITISOK

  CARDIONE- TABLETI ZA REGULIRANJE NA KRVEN PRITISOK

  1.250 ден. 2.350 ден.

  Ефикасен додаток на исхрана со природен состав кој помага за регулирање на крвниот притисок и за зголемување на еластичноста на крвните садови.

  -47%
  0 ден.
  0