SPORTSKI GEL SO EFEKT NA LADENJE

470 ден.
  -55%

  ARTROVEX 225 ml KREMA ZA BOLKI

  1.950 ден. 4.340 ден.
  -75%

  HONDROFROST- KREMA ZA BOLKI

  590 ден. 2.350 ден.
  -61%

  HONDROSTRONG KREMA ZA BOLKI

  920 ден. 2.350 ден.
  -56%

  ARTROVEX 125 ml KREMA ZA BOLKI

  1.290 ден. 2.900 ден.
  SPORTSKI GEL SO EFEKT NA LADENJE

  SPORTSKI GEL SO EFEKT NA LADENJE

  470 ден.

  Гелот е многу моќен биоактивен препарат за стимулирање на периферната микроциркулација и намалување на болката од кое било потекло. Ја зголемува подвижноста на коските, зглобовите и мускулите.

  ARTROVEX 225 ml KREMA ZA BOLKI

  ARTROVEX 225 ml KREMA ZA BOLKI

  1.950 ден. 4.340 ден.

  Кремата се базира на природни состојки со антииинфламаторно, антибактериско, лековито и антисептично дејство. Брзо и ефикасно ги смирува болките во рацете, вратот, рамената, кичмата, грбот, нозете и стапалата. Има смирувачки и затоплувачки ефект кој предизвикува подобро циркулирање на крвта 

  -55%
  HONDROFROST- KREMA ZA BOLKI

  HONDROFROST- KREMA ZA BOLKI

  590 ден. 2.350 ден.

  Разладувачки гел за тело со ментол кој служи за ефикасно ослободување од болки во зглобовите и мускулите. 

  -75%
  HONDROSTRONG KREMA ZA BOLKI

  HONDROSTRONG KREMA ZA BOLKI

  920 ден. 2.350 ден.

  Крема за брзо и ефикасно ослободување од болки во грбот и зглобовите, како и за превенција од најчестите патологии на мускулно-скелетниот систем

  -61%
  ARTROVEX 125 ml KREMA ZA BOLKI

  ARTROVEX 125 ml KREMA ZA BOLKI

  1.290 ден. 2.900 ден.

   

  Кремата се базира на природни состојки со антииинфламаторно, антибактериско, лековито и антисептично дејство. Брзо и ефикасно ги смирува болките во рацете, вратот, рамената, кичмата, грбот, нозете и стапалата. Има смирувачки и затоплувачки ефект кој предизвикува подобро циркулирање на крвта 

   

   

  -56%
  0 ден.
  0